Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Lepi plavi Dunav odneo 14 miliona dinara

U gradsku kasu još nije vraćeno 14 miliona dinara, koje je pred kraj mandata bivše gradonačelnice Maje Gojković, uzelo beogradsko preduzeće "Trejler kompani", kako bi organizovalo manifestaciju "Na lepom plavom Dunavu".  

Besplatna užina

Na sledećoj sednici Skupštine grada pojaviće se izmena Odluke o pravima na finansijsku podršku porodici sa decom, koju će predložiti gradonačelnik Igor Pavličić.

Bez novog protesta prosvetara

Prosvetni radnici neće ipak protestovati početkom oktobra kako je najavljeno na nedavno održanom sastanku Sindikata prosvetnih radnika sa resornim ministrom Žarkom Obradovićem.

Otvoren Lorist

Međunarodne sajmove lova, ribolova i sporta i turizma otvorio je danas pokrajinski ministar za privredu Ištvan Pastor.  

Novi radnici u vrtićima do decembra

Novi program "Radosnog detinjstva", koji predviđa zapošljavanje novih radnika, naći će se u skupštinskoj proceduri do decembra, najavio je član Gradskog veća za obrazovanje, Milan Đukić.

Šestoro povređeno u autobusu kod Sr. Karlovaca

Šestoro putnika i vozač su lakše povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na regionalnom putu između Inđije i Sremskih Karlovaca, kada je autobus somborskog autoprevoznika ''Severtrans'' juče popodne sleteo sa puta i prevrnuo se na bok.

Telima branili drveće od seče

Nezadovoljni sečom lipa u svom kraju, stanari Gundulićeve ulice su stajali ispred građevinskih mašina i telima štitili stabla koja su radnici "Puta" morali da poseku.